Şehit eşinden yürek yakan paylaşım

Şehit eşinden yürek yakan paylaşım

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde geçen 24 Ağustos'ta PKK'lı teröristlerin üs bölgesine düzenlediği saldırıda şehit olan Denizlili Jandarma Uzman Çavuş 24 yaşındaki Özkan Bilgiç, mayıs ayında nişanlısı Ayşe Bilgiç ile resmi nikah yaptırdı. 2 Ekim'de yapılacak düğün hazırlıklarına da başladı. Mutlu bir yaşam kurmayı düşlediği eşi Ayşe ile ev kiraladı.

Şehit olmadan 4 ay önce Diyarbakır'da teröristlerle girilen çatışmada yaralanıp, tedavisinin ardından yeniden görev yerine dönen şehit Uzman Çavuş Özkan Bilgiç için düzenlenen cenaze töreninde eşinin üniformasını giyen ve gözyaşları içinde sevdiğini son yolculuğuna uğurlayan Ayşe Bilgiç, düğün günü olan 2 Ekim'de ise Facebook hesabından yaptığı paylaşımla yürekleri bir kez daha dağladı.



Şehit Özkan Bilgiç'le birlikte çekilen fotoğrafına yer veren Ayşe Bilgiç, "Canımın içi, içimde ömrüm boyunca yaşayacağım sevdam, sonsuzum, herşeyim… Beklediğimiz gün geldi aylarca gün saydık. 36 gün kala bırakıp gittin beni. Bugünümüze ömrün yetmedi sevdiğim… Hayallerimiz tek tek silindi, yarım kaldı, mahşere kaldı. Ben seni çok bekledim ya sevdam, artık sen beni bekle cennetinde… Beni yakıp yıksan da acı haberinle şehit eşi yazdılar ya yakama o zaman en büyük gururum oldun bitanem… Ağlamama çok kızardın çaresiz misin diye. Evet belki de çaresiz, sensiz kaldım. Bu yangın benimle ömrüm boyunca yaşasa da asla ağlamayacağım. Artık başımı hep dik tutacağım. Ben asker eşi, şehit eşiyim. Ben vatanı için Ayşesini de hayallerini de bırakıp giden Özkanımın eşiyim…" paylaşımında bulundu.