ŞEHİTKAMİL KADIN KOLLARI KONGRESİ

ŞEHİTKAMİL KADIN KOLLARI KONGRESİ

Gaziantep’in Şehitkamil İlçe AK Parti Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi’nde tek liste halinde gidilen seçimlerde Hülya Kılınç başkan seçildi.
AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi, yoğun bir katılımla yapıldı. Kongreye Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Nejat Koçer, Şamil Tayyar, Derya Bakbak, AK Parti İl Başkanı Mehmet Eyüp Özkeçeci, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Kadın Kolları Başkanı Filiz Üzücü, eski AK Parti İl Başkanı Ahmet Üzer, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hakan Kurt, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur katıldı. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Hülya Kılınç başkan seçildi.
Kongrede bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğu, “Bu teşkilatların çalışması sayesinde Allah’a çok şükür 80 yıllık Cumhuriyet döneminde yapılmayanlar 12 yılda egale edilerek onun misli misli fazlası yapıldı. İnşallah bundan sonraki süreçte de daha önceki seçimlerde almış olduğumuz başarılarla 7 Haziran’da yapılacak seçimlerin sonuçlarıyla da 12 yılda yapılanların mislisi bundan sonraki yıllarda da yapılacaktır. Biz buna inanıyoruz ve güveniyoruz. Bunlar teşkilatlarımızın sayesinde oluyor. Şu anda kongre süreci içerisinde il kongremiz, ilçe kongrelerimiz yarın gençlik kongrelerimizle birlikte süreci tamamlamış olacağız” dedi.
AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Üzümcü ise, “Biz burada yalnızca kadınları temsil etmiyoruz. Biz burada AK Parti’yi temsil ediyoruz. AK Parti’yi bir tarafa bırakırsak biz kendi geleceğimiz, çocuklarımızın, torunlarımızın ve ülkemizin gençlerinin geleceği için çalışıyoruz. Çünkü biz 2002 öncesini çok iyi biliyoruz. Yaşı müsait olanlar 2002 yılı öncesi yaşanan çileleri, sosyal hayattaki aksaklıkları çok iyi biliyorlar. Benim Ayşe teyzem artık tüp ve yağ kuyruğunda beklemek istemiyor. Benim Elif kızım artık üniversite kapılarından başı açık girmek istemiyor. Benim vatandaşım artık koalisyon hükümetleri ile yönetilmek istenmiyor. Çünkü biz Recep Tayyip Erdoğan gibi bir dünya liderinin peşinden gidiyoruz” diye konuştu.
Renkli görüntülere sahne olan kongrede, AK kadınlar sahneye davet edilerek kendilerine çiçek takdim edildi.