ŞEHİTKAMİL KONUTLARI VATANDAŞA UMUT OLUYOR

ŞEHİTKAMİL KONUTLARI VATANDAŞA UMUT OLUYOR

Vatandaşlarını düşünen ve sosyal belediyecilik anlayışı içinde hareket eden Şehitkamil Belediyesi, ilçe genelinde yaptığı konutlarla dar gelirli vatandaşlara umut oluyor. Çağın mimarisine uygun bir şekilde inşa edilen modern konutlara, Şehitkamilliler yoğun ilgi gösteriyor.
KENTSEL DÖNÜŞÜMLE MODERN BİR İLÇE İNŞA EDİLİYOR
Daha modern bir ilçe olma yolunda çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, tarihi İpekyolu çevresinde kamulaştırmaya başladığı ev ve arsa sahiplerine, daha önceden yapımı başlayan Seyrantepe konutlarından şartsız kurasız daire veriyor. Ayrıca, Şehitkamil Belediyesi’nin, Onat Kutlar Mahallesinde kamulaştırdığı alana, inşa etmeye başladığı Zeytinli Konutlarının yapım çalışmaları kış aylarında da devam ediyor. 3 blok halinde yükselen Zeytinli konutları, Onatkutlar mahallesinin de değerini artırıyor.
ŞEHİTKAMİL KONUTLARI HER BÜTÇEYE UYGUN
Şirinevler mahallesinde yapımı kısa bir süre içinde tamamlama aşamasına gelen Şirinevler konutlarının son rötuşları yapılıyor. Konutlardaki eksikliklerinin giderilmesiyle birlikte, konutlar önümüzdeki aylarda hak sahiplerine teslim edilecek. İki oda bir salon şeklinde yaptırılan Zeytinli konutları, uygun fiyatıyla dar gelirli vatandaşlar için umut oldu. Öte yandan, Şehitkamil Belediyesi’nin her bütçeye uyun inşa ettiği Gazikent konutları hak sahiplerine teslim edildi. Gazikent konutlarına kavuşan ailelerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.