Şehitkamil Potada Kayıpsız İlerliyor

Şehitkamil Potada Kayıpsız İlerliyor

Şehitkamil Belediyespor Kulübü, 2014-2015 Sezonunda mücadele ettiği Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep Genç Erkekler ve Yıldız Bayanlar Liglerinde kayıpsız ilerliyor. Her iki ligde de rakipleri karşısında farklı galibiyetler elde eden yeşil-siyahlılar sezonu zirvede tamamlamak istiyor.
Geçmiş sezonlarda elde ettiği il, bölge ve Anadolu Şampiyonası dereceleriyle basketbol alt yapısında adeta başarıdan başarıya koşan Şehitkamil’in dev adamları, 2014 - 2015 sezonunda da başarı grafiğini daha da artırmayı hedefliyor. Türkiye Basketbol Federasyonu Genç Erkekler Basketbol Liginde parke üzerinde 6 maçta 6 galibiyet elde ederek bir maç eksiğiyle liderlik koltuğunda bulunan yeşil - siyahlılar başarı dolu bu seriyi devam ettirmek istiyor. Basketbol alt yapısında minik erkeklerden başlayarak büyük erkekler basketbol takımına kadar 5 farklı kategoride faaliyet gösteren Şehitkamil Belediyespor Kulübü, deneyimli teknik kadrosuyla Gaziantep ve Türk Basketboluna yeni yetenekler kazandırmaya devam ediyor. Kulüp bünyesinde yer alan birçok sporcusuna verdiği eğitimle lise ve üniversite düzeyinde basketbol bursu alabilme imkânı sunan Şehitkamil Belediyespor Kulübü bu özelliğiyle sporcularının bir yandan fiziki gelişimine büyük katkı sağlarken bir yandan da eğitimlerine büyük katkı sağlıyor.
İl genelinde 1999 - 2002 doğumlu yaş gurubuna yönelik yetenek seçimi ilkelerine göre yaptığı taramalar sonucunda küçük ve yıldız bayanlar kategorilerinde şampiyonluk adayı takımlar kuran ve parke üzerinde sergilediği performansla büyük alkış toplayan Şehitkamil Belediyespor Kulübünde moraller oldukça yerinde. Yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren, kadro derinliği nedeniyle antrenman ve maçlarda büyük bir forma mücadelesi veren Şehitkamilli perilerin bu azmi yeşil - siyahlı kulübün başarı performansına büyük bir ivme kazandırıyor. Gözünü il ve bölge şampiyonluğuna çeviren yeşil - siyahlılar ligde kalan tüm maçlarını kazanarak namağlup şampiyon olmayı hedefliyor.