Selçuk gidiyor mu?Menajeri açıkladı

Selçuk gidiyor mu?Menajeri açıkladı

Spor Toto Süper Lig'in sekizinci haftasında liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da erkenden başlarken, devre arasında sarı lacivertli takımdan ayrılacağı iddia edilen Selçuk Şahin için ilk resmi açıklama geldi.

Ahmet Bulut, Selçuk Şahin'in devre arası takımdan ayrılacağı iddialarını yalanladı. Başkan Aziz Yıldırım'ın Galatasaray derbisinde yenen iki golün sorumlusu olarak tuttuğu ve devre arasında takımdan ayrılmasını istediği iddia edilen Selçuk Şahin hakkındaki iddiaları değerlendiren milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut, iddiaları kesin bir dille yalanlarken "Fenerbahçe'nin böyle bir talebi olmadı" ifadelerini kullandı.

"Yeni sözleşme için erken"

Fenerbahçe'nin devre arasında Selçuk Şahin'le yollarını ayırmak gibi bir düşüncesi olmadığını belirten Bulut, "Oyuncum hakkında böyle bir talep olmadı. Sezon sonu sözleşmesi bitiyor ama yeni sözleşme için şu an çok erken"

"Aydın Karabulut için teklif olacağını sanmıyorum"

Sarı lacivertli takımın transferin son günlerinde girişimde bulunduğu iddia edilen Aydın Karabulut'un da menajerliğini yapan Bulut, Bursaspor'da kadro dışı kalan yıldız oyuncu için Fenerbahçe'den herhangi bir teklif beklemediğiklerini belirtirken, "Fenerbahçe'nin Aydın için herhangi bir talebi olacağını sanmıyorum" dedi.

"Serdar'ın iki yıllık daha sözleşmesi var"

Devre arası stoper transferi yapması beklenen Fenerbahçe'nin Serdar Taşçı ile herhangi bir ilgisi olup olmadığı sorusuna "Serdar'ın Spartak Moskova ile iki yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönündeki iddialar kesinlikle gerçek değil" şeklinde konuştu.