Selçuk İnan gitme kararı almış...

Selçuk İnan gitme kararı almış...

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Prandelli döneminde takımdan ayrılmayı kafasına koymuştu. Kendisiyle ilgilenen kulübe gitme kararı almıştı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle adeta küllerinden doğan Selçuk İnan'ın Prandelli döneminde devre arasında takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu öğrenildi.

Cesare Prandelli döneminde oldukça mutsuz olan ve taraftarların büyük tepkisiyle karşılaşan Selçuk İnan'ın o dönem kendisiyle ilgilenen Leicester City'e gitmeye karar verdiği ancak Hamzaoğlu'nun gelişiyle bu kararından vazgeçtiği bildirildi.

Selçuk'un Hamzaoğlu ile sık sık dertleştiği öğrenilirken, bu görüşmelerden birinde yıldız futbolcunun hocasına, ''Hocam iyi ki buradasınız. Siz gelmeseydiniz büyük ihtimalle devre arasında ayrılırdım. Psikolojik olarak çökmüştüm'' sözlerini ettiği öğrenildi.

Derbide Selçuk'a güveniyor!

Öte yandan Hamza Hamzaoğlu'nun Beşiktaş derbisinde Selçuk'tan çok şeyler beklediği ve özellikle duran toplar konusunda siyah-beyazlı takımın zaaflarından yararlanmaları gerektiğini anlattığı belirtildi.