Selim Yedikardeş’ten Bosna Sancak Derneği’ne ziyaret

Selim Yedikardeş’ten Bosna Sancak Derneği’ne ziyaret

Bursa Milletvekili Aday Adayı Selim Yedikardeş ziyaretinde Bursa Bosna Sancak Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Hayrettin Altınbaşak ve üyeleri, Mollaarap Mahallesi Muhtarı Elif Serbez ve mahalleli ile bir araya geldi.

Ziyarette kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Selim Yedikardeş, programda “Sizlerle bir arada olmayı son derece önemsiyorum. Bir kardeşiniz ve evladınız olarak burada bulunuyorum” ifadelerine yer verdiği bir konuşma gerçekleştirdi.

Türkiye’de 7 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimlerin önemine de değinen Yedikardeş, katılımcıların seçimlere ilişkin görüşlerini alırken kendilerinden destek beklediğini vurguladı.

Bursa Bosna Sancak Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Hayrettin Altınbaşak, Selim Yedikardeş’in gerçekleştirdiği ziyaretten yaşadığı mutluluğu ifade ederken “Selim Yedikardeş, seçimden çok öncesinde Rumeli ve Balkan coğrafyasına yönelik yaptığı çalışmalarla tanıdığımız bir kardeşimiz. Onun milletvekilliği bizleri son derece mutlu eder. Bizlerin temsil edilebilmesi adına onun vekil olması bizler için önemlidir” dedi.