Şevval Sam Konserinde Gözyaşlarını Tutamadı

Şevval Sam Konserinde Gözyaşlarını Tutamadı

Sanatçı Şevval Sam, “Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları” kapsamında on binlerce kişiye müzik ziyafeti yaşattı. Kazım Koyuncu için hayranlarıyla birlikte “Dido” şarkısını seslendiren Sam, gözyaşlarını tutamadı.
Müziğin kadife ve duru sesi Şevval Sam, “Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları” kapsamında konser verdi. Her dalda seslendirdiği birbirinden başarılı eserlerle hayranlarını kendine hayran bırakan Sam, sempatik hareketleri ve zarafetiyle de ilgi topladı. Konser alanının hınca hınç dolu olduğu gecede, on binlerce kişi hep bir ağızdan Sam’ın şarkılarına eşlik etti. Sanatçı, Kazım Koyuncu için konsere katılanlarla birlikte söylediği “Dido” şarkısında ise gözyaşlarına engel olamadı. Sam, usta sanatçı Neşet Ertaş için de “Emelim” şarkısını seslendirirken herkesi duygulandırdı. Sahnede zil ve kaşık çalarak izleyenleri coşturan Sam’ın performansı, gecenin sonunda uzun süre alkışlarla desteklendi.
Barış ve Sevgi Buluşmaları’nda yer almasının kendisi için çok önemli olduğunu belirten Şevval Sam, “Bu akşam burada bütün kalplerle halkların kardeşliği için aynı dili konuşacağız. Barış için, sevgi için buradayız” dedi.
SELFİE GELENEĞİ BOZULMADI
Şevval Sam’ın sanatıyla Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları’na ayrı bir anlam kattığını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte sanatçıya çiçek ve etkinliğe özel bir tabak hediye etti. Sahnede eşi ile birlikte Şevval Sam ile ’selfie’ yaparak geleneği bozmayan Başkan İmamoğlu, “Beylikdüzü ailemize hoş geldiniz. Sizi çok seviyoruz” dedi.