Seydiler İlçe Milli Eğitim Müdürü Görevine Başladı

Seydiler İlçe Milli Eğitim Müdürü Görevine Başladı

Küre Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürlüğü’nden Seydiler ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Serhat Keleş, görevine başladı.
Küre Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürlüğü’nden Seydiler ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Serhat Keleş, görevine başladı. Seydiler İlçe Mili Eğitim Müdürü olarak atanan Serhat Keleş açıklamasında ‘’Amacının Seydiler’de aldığı bayrağı daha ileriye taşımak olduğunu söyleyen Keleş, sürekli sahada olacağını ve amacının Seydiler’deki eğitim kalitesini daha da arttırmak olduğunu vurguladı.
1971 Yılı Ağustos ayında Van’ın Erciş İlçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Erciş’te tamamladı. 1991 yılında Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesinde Lisans eğitimine başladı ve 1996 yılı yaz döneminde mezun oldu. Aynı yıl Eskişehir ili Sarıcakaya İlçesi Beyyayla köyünde Müdür yetkili sınıf öğretmeni olarak göreve başladı. 1998 – 1999 yılları arasında Muş ili Serinova Beldesinde Asteğmen Öğretmen olarak askerlik görevini yerine getirdi.
Askerlik dönüşü; 1999 yılı Aralık ayında Kastamonu İli Cide İlçesi Derebağ köyünde göreve başladı. 2000 yılı aralık ayında Sınıf Öğretmeni olarak aynı ilin Küre ilçesinde açılan Yatılı ilköğretim bölge okuluna sınıf öğretmeni olarak atandı ve göreve başladı.