Sgk İl Müdürü Tekin’den Gürkan’a Ziyaret

Sgk İl Müdürü Tekin’den Gürkan’a Ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Adıyaman İl Müdürü Fuat Tekin, Aile ve Sosyal Politikalar Adıyaman İl Müdürü Murat Gürkan’ı ziyaret etti.
Aile ve Sosyal Politikalar Adıyaman İl Müdürü Murat Gürkan’ı makamında ziyaret eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Fuat Tekin, paydaş kurumlarla birlikte koordineli bir şekilde çalışarak hizmetteki kaliteyi daha da arttıracaklarını söyledi.
Tekin, “Kurum olarak Adıyaman halkına ve Adıyaman iline güzel şeyler vermeye çalışıyoruz. Hizmette amaç; kaliteyi arttırmak, insanımıza en iyisini vermek. Bu konuda sosyal güvenlik bilincinin yaygınlaşması noktasında çalışmalarımız olacak. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine yeni atanan il müdürümüz Murat Gürkan beyi de ziyaret ederek hem hayırlı olsun hem de tanışmak istedik. Kendilerine de yeni görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.
Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Gürkan ise, “Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürümüz Sayın Fuat Tekin’e bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sosyal Güvenlik Kurumu bizim il müdürlüğü olarak koordineli çalıştığımız kurumların en başında gelmektedir. Sayın müdürümüze yeni görevinde ekibiyle birlikte başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.