Sinan Özen sahnede fenalık geçirdi

Sinan Özen sahnede fenalık geçirdi

İzmir’de 5 yıldızlı bir otelin açılışında sahne alan ünlü şarkıcı Sinan Özen, sahneye çıkarken ayağı takılınca bacağından yaralandı.



Bacağındaki kanı görünce fenalaşan Özen, davetlilerden müsaade isteyip kulise gitti. Otelin açılışı için İzmir’de bulunan ve Türkiye’deki ilk yüz naklini yapan Dr. Ömer Özkan, durumu öğrenince kulise gidip Sinan Özen’e ilk müdahaleyi yaptı. Özen’in durumunun çok ciddi olmadığını belirten Dr. Özkan, “Sahneye çıkarken acele etti. Ayağı takılıp düştü. Ayak bileği seviyesinde yırtık oluştu. Gerekli tedavisi yapıldı” dedi.

Nazara geldiğini söyleyen talihsiz sanatçı ise, “Sahnede olur öyle şeyler bazen. Ben kan görmeye dayanamıyorum, onu görünce fenalaştım. Çok ciddi bir şeyim yok” diye konuştu.

Sahneye ayağı sekerek çıkan Sinan Özen, programının ardından sağlık ekipleri tarafından otelin lobisinde tedavi edildi. Sağlık ekipleri tarafından tekerlekli sandalyeye bindirilen Özen, odasına çıkartıldı.

DEMET AKALIN: “BENİM NAZARIM DEĞDİ”

Sinan Özen’den sonra sahne alacak olan Demet Akalın, sanatçının başına gelen kazayı öğrenince yeni albüm çıkarttığı için kendi nazarının değdiğini söyledi. Akalın, sahneye çıkacağı için korumasını Sinan Özen’in odasına göndererek durumunu sordurdu.