Sındırgı’da Trap Atışları

Sındırgı’da Trap Atışları

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde, 16. Yağcıbedir Halı, Kültür ve Sanat Festivali’nde yapılan trap atışları müsabakası büyük ilgi gördü.
Uluslararası Sındırgı Yağcıbedir Halı, Kültür ve Sanat Günleri çerçevesinde trap atışları yapıldı. Trap atışları Çaygören yolunda çamlık mevkiinde yapıldı. Yarışmada fırlatılan 10 diskten 9’unu vuran Kadir Olcak birinci oldu. Uluslararası Yağcıbedir Halı, Kültür ve Sanat Festivali’nde en fazla ilgiyi gören yarışmalardan biri trap müsabakası oldu. Çamlıkta yapılan atışlarda havaya fırlatılan diskleri avcılar vurmak için bir birleriyle yarıştı. Çok sayıda kişinin izlediği yarışlara 123 kişi katıldı. 1’inciye üç altın, 2’nciye iki altın, üçüncüye bir altın, 4’üncüyü köpek maması, çanta ve kılıf, verildi. Yarışlarda birinci olan Kadir Olcak, 10 diskten 9’unu vurmayı başardı. 10’da 8 isabet kaydeden Gürol Kocabaş ikinci olurken, üçüncü ise yine 10’da 8 isabet kaydeden M. Ali Şahin oldu. Yarışmaya toplam 123 avcı katıldı. Deneme atışları ile başlayan yarışma akşam saatlerine kadar devam etti.
Yarışmayı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, Garnizon Komutanı Binbaşı Soner Akınsoy, MYO Müdürü Özkan Dedebaş, Emniyet Müdürü Barış Çolak ve çok sayıda vatandaş takip etti. Dereceye girenlerin ödülleri cumartesi akşamı gala gecesinde verilecek.