Şirinler Taraftar Grubu’ndan Gürkan’a Plaket

Şirinler Taraftar Grubu’ndan Gürkan’a Plaket

Samsunspor Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Mehmet Soykan ve beraberindeki taraftar heyeti SAMULAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Murahhas Azası Kadir Gürkan’ı makamında ziyaret ederek plaket takdim etti.
Oldukça samimi bir havada gerçekleşen ziyaretle ilgili basına bilgi veren Samsunspor Şirinler Taraftar Grubu Başkanı Mehmet Soykan, hafta içerisinde sosyal medyada yer alan ve SAMULAŞ tarafından işletilen tramvaylardaki ‘bordo-mavi koltuk uygulaması’ ile ilgili bizzat tramvayda seyahat ederek yerinde inceleme yaptıklarını, ‘mavi koltuk’ uygulamasının dünya standartlarında engelli ve yaşlı yolcular için kullanıldığını, diğer bordo koltukların ise aksine kırmızı renkte olduğunu gördüklerini, bu yanlış anlamanın önüne geçebilmek amacıyla SAMULAŞ’ı ziyaret ederek Samsunspor’a yönetim kurulu üyeliği görevi yapmış ve Samsunspor’a gönülden bağlanmış bir taraftar olarak katkılarından dolayı Kadir Gürkan’a teşekkür plaketi hazırlattıklarını söyledi.
Ziyaretle ilgili açıklama yapan SAMULAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Murahhas Azası Kadir Gürkan ise SAMULAŞ’ın tıpkı Samsunspor gibi Samsun’un önemli bir markası olduğunu, bunun gereklerini de yerine getirme arzusu ve çabası içerisinde olacaklarını kaydetti.