Sivasspor - Priştine Maçına Doğru

Sivasspor - Priştine Maçına Doğru

Yarın Sivasspor ile Priştine’nin oynayacağı dostluk maçı öncesi iki takımın teknik direktörü basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Dostluk mesajlarının verildiği basın toplantısında, Türkiye’nin Kosova sporuna verdiği desteğin altı çizildi. Priştine Kulübü Başkanı Remzi Ejupi, Kosova ile Türkiye arasındaki mükemmel ilişkilerin spora da yansıdığını belirtti.
Priştine Futbol Takımı Antrenörü Bylbyl Sokoli, yarın oynanacak maçın her şeyden önce kardeş maçı olacağına işaret ederek, maçta Kosova’da güzel futbolun sergilenmesi açısından da önemli bir fırsat olacağını söyledi.
Kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini anlatan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, “Yeni kurulmuş cumhuriyetinize futbol alanında katkıda bulunmaya geldik. İnşallah hem Sivasspor hem diğer Türk takımları Kosova’da bol bol dostluk maçı ve resmi maç yapma fırsatı bulurlar” ifadesini kullandı.
Kosova’da olmaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, ”Umarız yarın bol göllü, keyifli, herkesin keyif alacağı güzel bir maç olur. Biz de Kosova futbolunu görüp, ondan da bazı deneyimler sağlamaya çalışacağız" şeklinde konuştu.
Sivasspor ile Priştine arasında yarın Priştine Kent Stadı’nda oynanacak maç, TSİ 18.00’da başlayacak.