Sneijder cevabı Volkan'ı kızdırdı

Sneijder cevabı Volkan'ı kızdırdı

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, 11 aylık kızı Yade ile çektirdiği son fotoğrafları Instagram'da paylaştı. Galatasaraylı bir taraftar, son derbi maçta Wesley Sneijder'den yediği gollere gönderme yaparak, "Sneijder vurdu ve gool" diye yazdı.

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, 8 Şubat 2014'te dünyaya gelen kızı Yade ile çektirdiği son fotoğrafları Instagram'da paylaştı. Dört kareden oluşan paylaşım sarı lacivertli taraftarlardan büyük ilgi gördü ve kısa sürede yüzlerce kişi tarafından beğenildi.



Volkan'ın paylaştığı fotoğrafa yorum yapan Fenerbahçeliler, küçük Yade ve babası için iyi dileklerini ifade ederken, Galatasaraylı bir taraftarın yorumu çok ilginçti!



Sarı kırmızılı taraftar, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan son maçta Wesley Sneijder'in son dakikalarda Volkan Demirel'e attığı golleri hatırlatarak, "Sneijder vurdu ve goool" diye yazdı.



Ancak bu yorumun kısa süre sonra silindiği görüldü. Bunun yanı sıra, olumsuz ifadeler kullanılan bütün yorumların silindiği de dikkatlerden kaçmadı.

Volkan Demirel; eşi Zeynep ve kızı Yade ile çektirdiği fotoğrafları sık sık sosyal medyadan paylaşıyor.