Sokakta dövüp, yüzünü jiletle kestiler! Hırsızlıktan arandığı için şikâyetçi olmadı

Sokakta dövüp, yüzünü jiletle kestiler! Hırsızlıktan arandığı için şikâyetçi olmadı

23 Ekim günü saat 22.00 sıralarında Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda, Yusuf Taşkın, oturduğu mahalleden arkadaşı Şevket Kılınç’ın sevgilisine sosyal medya üzerinden mesaj gönderdi.

Bunun üzerine Kılınç, arkadaşları Şerif ve Sedat Ok kardeşler ve Hüseyin P. ile birlikte Taşkın’ı sokak ortasında yakalayıp, kıyafetlerini çıkarak yere yatırıp tekme tokat dövdü.

Saldırı görüntülerini yayınladılar

Gruptan bir kişi, Taşkın’ın jiletle yüzüne kesikler attı. Kılınç, o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Şüpheliler, Taşkın’ın 200 lirası ve telefonunu da gasbetti.

Taşkın’ın, hakkında ‘hırsızlık’ suçundan aranması olduğu için polise ve hastaneye başvurmadığı ortaya çıktı. Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Taşkın’ı saklandığı adrese yapılan baskında yakalayıp, işlemlerinin ardından cezaevine teslim etti.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Şevket Kılınç, Şerif ve Sedat Ok kardeşler tutuklanırken, Hüseyin P. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olaya karıştığı belirlenen 1 şüpheliyi ise yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.