Şoke eden baskın! Polisin takibi ortaya çıkardı!

Şoke eden baskın! Polisin takibi ortaya çıkardı!

Mersin'de ilaç sevkiyatı yapan bir şahsı takibe alan polis, apartmanın 3. katında Suriyeliler tarafından Kaçak olarak işletilen donanımlı bir sağlık merkezi ortaya çıkardı. Kadın doğum uzmanından çocuk doktoruna kadar 4 branşta hizmet verildiği belirlenen sağlık merkezinde, çok sayıda tıbbi malzeme ile birlikte yüzlerce ilaca el konulurken, ikisi kadın 4 Suriyeli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Adana'dan trenle gelen Suriye uyruklu Şadi Bekri adlı şahsın durumundan şüphelenen Akdeniz İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, elinde poşetler dolusu ilaç bulunan zanlıyı takibe aldı. Şüpheliyi Mesudiye Mahallesi 5120 sokaktaki bir apartmana kadar izleyen ekipler, daha sonra binaya operasyon düzenledi.

Operasyonda binanın 3. katında Suriyeliler tarafından kaçak olarak işletilen oldukça donanımlı bir sağlık merkezi ortaya çıkarıldı. Baskın sırasında dairede bulunan çok sayıda Suriyeli binadan çıkarak uzaklaşırken, bu sırada yaşanan kargaşada sağlık merkezinde görevli doktorların da kaçtığı anlaşıldı.