St. Entıenne Maçının Bilet Fiyatları Belirlendi

St. Entıenne Maçının Bilet Fiyatları Belirlendi

Kardemir Karabükspor, UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda karşılaşacağı St. Entienne maçının bilet fiyatlarını 25 ve 50 TL olarak belirledi.
Kardemir Karabükspor kulübünden yapılan açıklamada, “21 Ağustos 2014 Perşembe günü saat 20.00’da oynanacak olan Kardemir Karabükspor-St.Etienne UEFA Avrupa Ligi Play-off turu mücadelesi biletleri 16 Ağustos 2014 Cumartesi günü saat 10.00’da satışa çıkacaktır. 15 Ağustos 2014 Cuma gününden itibaren 22 Ağustos 2014 Cuma gününe kadar kombine satışlarına ara verileceğini taraftarımızın dikkatine sunarız. Kardemir Karabükspor-St.Etienne UEFA Avrupa Ligi Play-off turu maçı bilet fiyatları ise kuzey-güney kale arkası tribün 25 TL, maraton tribünü (alt) 25 TL, batı kapalı Tribün ise 50 TL oalrak belirlenmiştir” denildi.
Açıklamada ayrıca bilet satışlarının kuzey kale arkası tribününde yer alan Passolig gişesinden yapılacağında ifade edilerek, "Tarihinde ilk defa Avrupa kupalarında mücadele eden Kardemir Karabükspor Kulübümüzün taraftar desteği ile Play-off turunu da geçerek UEFA Avrupa Liginde mücadele etmeye hak kazanacağına inanıyoruz" ifadesi yer aldı.