Star TV'nin iddialı dizisi bitiyor

Star TV'nin iddialı dizisi bitiyor
Star TV'nin en iddialı yapımları arasından gösterilen Kurt Seyit ve Şura dizisi tüm yapılanlara rağmen istenilen reytingi sağlayamadı. Star TV yönetimi dizinin yapımcısı Kerem Çatak'tan erken final istediği iddia edildi.



Star TV
mart ayında 2 milyon TL vererek adı reyting garantisi anlamına gelen Kıvanç Tatlıtuğ'la 2 yıllığına anlaşmış ve dev bütçeli 'Kurt Seyit ve Şura' dizisine başlamıştı.Ancak ilk bölümleri Rusya'da çekilen dizi, yüksek beklentinin aksine reytinglerde büyük hayal kırıklığı yaşattı.

Güneş'in haberine göre dizinin durağan senaryosu, yabancı ülkede geçmesi ve en önemlisi de başrol kadın oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın Tatlıtuğ'la kimyasının tutmaması düşük reytinglere sebep olarak gösterildi.

Bu sezon bu nedenle İstanbul'a taşınan diziye Mürüvvet rolüyle Fahriye Evcen ekibe katıldı. Evcen annesini canlandıran Zerrin Tekindor'la Kurt Seyit'in yeni eşi olarak senaryoya dahil oldu.

Dizinin yeni sezon ilk bölümü salı akşamı yayınlandı. Ancak sonuç yine değişmedi. 'Kurt Seyit ve Şura İstanbul'da Tüm Seyirciler'de 2 reyting ve 5.47 izlenme oranıyla 23. olabildi.

AB Sosyoekonomik Statü'de ise 3.35 reyting ve 9.15 izlenme oranıyla 7. olabildi.
Bölüm başı maliyeti yaklaşık 800 bin TL olan dizinin yurtdışı ve reklam anlaşmalarından dolayı 13 bölüm yani yılbaşına kadar sürmesi planlanıyor.