Sultanhisar’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 92. Yılı Törenle Kutlandı

Sultanhisar’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 92. Yılı Törenle Kutlandı

Efeler Diyarı Aydın’da Kurtuluş günü etkinlikleri başladı. Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen törende 5 Eylül Sultanhisar’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 92. Yılı törenle kutlandı.
Törenlere Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Garnizon Komutan Vekili Mehmet Gökhan, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, İlçe Emniyet Amiri Akın Çetin, Belediye Meclis üyeleri, gaziler, siyasi parti temsilcileri, protokol üyeleri ve vatandaşlar izledi.
Sultanhisar Cumhuriyet Meydanında Kaymakam, Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı’ndan oluşan Kutlama Komitesinin Atatürk Anıtına çelenk koyma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okuması ile başlayan tören, Macaristan, Makedonya, Gürcistan, KKTC ve Hacettepe Üniversitesi Folklor Ekiplerinin gösterileri ile devam etti.
Cumhuriyet Meydanında yapılan törenin ardından Atça Çomaklı Şehitliği ziyaret edildi. Program 1.Uluslararası Sultanhisar, Atça Kurtuluş ve Halk Oyunları Festivali kapsamında Akşam, Sultanhisar Cumhuriyet Meydanında Duygu Sayan ve Kolpa Grubunun katılacağı halk konseriyle devam edecek.