Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi İlçesi Alaaddinbey Mahallesi 2.Tahtalı Sokak'ta Feridun Uçak'ın kiracı olarak yaşadığı evde sabah 06.30 sıralarında yangın çıktı. Uçak, bacağı kırıldığı için 4 gündür evinde olmadığını, komşuların haber vermesiyle eve geldiğini söyledi.
Görgü tanıkları, yangının başlamasıyla bir kişinin evden çıktığını gördüklerini söylediler. Alevler yandaki diğer ahşap evlere sıçramadan söndürülürken, iki katlı evdeki yangın 2 saatlik çalışmayla tamamen söndürüldü.
Ev kullanılmaz hale gelirken, mahalle sakinleri bölgede çok sayıda ahşap ve metruk ev bulunduğunu, surların dibinden bu evlere girebilen bağımlı kişilerin burada ateş yaktığını ve uyuşturucu kullandığını öne sürdüler.
Polis ise yangını çıkardığı öne sürülen kişiyi bulmak için arkeoparkın güvenlik kamerasını incelemeye aldı
Surların içindeki tarihi ev alevlere teslim oldu
Bursa'da tarihi surların içinde kalan ve Hisar Arkeopark bölgesinin hemen yanıbaşındaki iki katlı ahşap ev kimliği belirsiz bir kişi tarafından yakıldı.

YORUM EKLE
1
6 asırlık hamam özel sektöre devredildi
2
FETÖ'den tutuklu avukatlar iddiaları kabul...
3
Şehitler mezarlığına hain saldırı!
4
Kış lastiği zorunluluğu başladı!
5
Çocuklara tacizde bulunan şahıs yakalandı!
6
İbrahim Tatlıses: Ben çete değilim
7
Cinsel istismara 'fiziki görünüm' beraati!
8
Kara kış geldi! O kentte okullar tatil edildi
9
Fatma Girik ikinci kez ameliyata alındı
10
4 ayda 540 PKK'lı öldürüldü
SIRADAKİ HABER