Tariş’ten 5 Bin Litre Üzüm Suyu İkrami

Tariş’ten 5 Bin Litre Üzüm Suyu İkrami

Alaşehir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü sebebiyle düzenlenen etkinlikler kapsamında, Tariş Üzüm Birliği tarafından ilçe halkına 5 bin litre üzüm suyu ikram edildi.
Geleneksel olarak her yıl Alaşehir’in kurtuluş etkinlikleri kapsamında 10 yıldır süren üzüm ikramı, bu sene de büyük ilgi gördü. Cumhuriyet Meydanı’na kurulan Tariş standında görev alan Üzüm Birliği personeli, vatandaşlara ücretsiz olarak üzüm suyu ikram etti. Daha önce sadece İzmir Fuarı’nda açılan stantta taze olarak bardakta satışı yapılan üzüm suyunun, bu yıl ilk kez 1 litrelik cam şişelerde satışa sunulmak üzere üretildiği belirtildi. Cam şişede taze üzüm suyu, lezzetiyle vatandaşlardan tam not aldı. Standı ziyaret eden vatandaşlara toplam 5 bin litre üzüm suyu ikram edildiği bildirildi.
Alaşehir Tariş Müdürü Yılmaz Yıldırım yaptığı açıklamada, “Uzun yıllar sadece İzmir Fuarı süresince ürettiğimiz ve satışa sunduğumuz taze üzüm suyu tüketicilerden gelen talep üzerine ilk defa bu yıl 1 litrelik cam şişe ambalajında satışa sunuldu. Tüketiciler tarafından çok beğenildiği için üzüm suyu yakın zamanda 20 cc cam şişe ambalajında tekrar raflarda yerini alacak. Alaşehir’imizin kurtuluş etkinlikleri kapsamında Tariş Üzüm Birliği olarak bu güne özeş yaklaşık 5 bin litre üzüm suyunu ücretsiz olarak vatandaşlarımıza ikram ettik” dedi.