Tartıştığı kişinin dilini kesti

Tartıştığı kişinin dilini kesti

 Olay, Sarıkorkmaz mahallesi Yeşiltepe Sokak üzerinde bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre, kalebodur ustası Aşkın S., bir yıl önce dükkânında tamir yaptığı Mehmet Karadağ’dan alacağını istemeye gitti. İş yerinde bir süre Karadağ ile görüşen Aşkın S., 320 TL alacağını istedi. İkili arasında görüşme sırasında bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında yanındaki bıçağı çıkaran kalebodur ustası Aşkın S., Mehmet Karadağ’ı ağzından bıçakladı. Aşkın S.’nin bıçağı savurduğu sırada iş yeri sahibinin dili kesildi. İş yerindeki müşteriler araya girerek Aşkın S.’yi olay yerinden uzaklaştırdı. Yaralanan iş yeri sahibi Mehmet Karadağ ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Karadağ’ın kesilen ağzına iki dikiş atılırken diline pansuman yapıldı. Ağzı ve dilinde kesik oluşan iş yeri sahibi Mehmet Karadağ hastaneden taburcu edildi. Alacaklısını bıçaklayan Aşkın S de polis tarafından gözaltına alındı.

Olayın yaşandığı sırada kafeteryada bulunan Bekir Cinkılıç da iş yeri sahibi ile bıçaklama olayını gerçekleştiren şahsın neden kavga ettiklerini bilmediğini belirterek “Burada çalışan abla beni çağırınca içeri girdim. Elinde bıçak vardı. Beni görünce dışarı çıktı. Ben 155’i arayıp bilgi verdim. Birbirleri ile husumetini tam bilmiyorum. Şahsın elinde bıçağın yarısını gördüm. Bıçağı ağzına vurmuş çıkarmış bir kere. Ağzından kan damlıyordu" dedi.

İş yerinde aşçı olarak çalışan Gülseren Turhan ise patronu ile iş yerine gelen şahıs arasında ne meselesi olduğunu bilmediğini, kavga başlamadan bıçak çektiğini söyledi.

Olayı gerçekleştiren Aşkın S. ifadesinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

İş yerindeki tartışma ve bıçaklı yaralama olayını gerçekleştiren Aşkın S.’nin iş yerinden çıkıp uzaklaşması yakındaki başka bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. İki taraf yine birbirinden davacı oldu.