Tek yol galibiyet

Tek yol galibiyet

Yeşil Beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında bugün sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Ligde istikrarsız bir görüntü sergileyen ve 27 hafta sonunda 33 puan toplayabilen Le Guen’in öğrencileri, iç saha avantajını kullanarak sahadan 3 puan ile ayrılmayı hedefliyor. Timsah Arena'da oynanacak olan müsabaka saat 16.00’da başlayacak. Müsabakayı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Serkan Tokat olacak. 

TİMSAH ÜSTÜN

İki ekip, oynayacakları maçla birlikte Süper Lig’de 18. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 16 maçın 10’unda Bursaspor sahadan 3 puan ile ayrılırken, Kasımpaşa ise 4 mücadelede gülen taraf olmayı başardı. Yeşil-beyazlı takım, İstanbul ekibi ile iç sahada çıktığı 8 maçın 6'sından galibiyet ile ayrıldı. Rakibine evinde yalnızca 1 maçta kaybeden Bursaspor, 1 kez de sahadan eşitlikle ayrıldı. Taraftarı önünde Kasımpaşa’yı son 3 maçtır mağlup etmeyi başaran Timsah, bu maçlarda 10 kez gol sevinci yaşadı. 

BATALLA KART CEZALISI 

Bursaspor’da sakatlığı süren Badu ile kart cezalısı Batalla, yarınki mücadelede forma giyemeyecek. Bir süredir takımdan ayrı çalışan Bostock’un durumunun ise maç saatinde netlik kazanacağı bildirildi. Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, hafta içi yapılan basın toplantısında Arjantinli oyuncunun kendileri için büyük bir eksiklik olduğunu belirterek, "Pablo dev bir oyuncu bizim için. Hem saha içerisinde hem de saha dışında çok büyük anlamlar ifade ediyor. Dolayısıyla eksikliği de dev bir eksiklik oluyor" ifadelerini kullanmıştı.