Teog´da Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Teog´da Dereceye Girenler Ödüllendirildi

Geçtiğimiz hafta sonu ülke genelinde yapılan ve 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı TEOG sınavında Arpaçay genelinde ilk 3’e giren öğrenciler, ilk 3’e giren okul müdürleri ve en yüksek puanı alan branş öğretmenleri Kaymakam Faruk Erdem, makamında kabul edilerek ödüllendirildi.
Arpaçay genelinde 93.33 not ortalamasıyla birinci olan 3 Kasım YBO öğrencisi Almina Yıldırım dizüstü bilgisayar, 91.66 not ortalamasıyla ikinci olan Arpaçay YBO öğrencisi Sedanur Koç ve 90 not ortalamasıyla üçüncü olan Gülyüzü Şehit Alparslan Kaya Ortaokulu öğrencisi Ömer Söğütlü ise tablet bilgisayar Edem, tarafından hediye edildi.
Öte yandan branşlarında başarılı olan öğretmenlere Başarı Belgesi verilirken ilçe genelinde okullar bazında ilk 3’e giren Gülyüzü, Doğruyol ve Değirmenköprü Ortaokulu müdürlerine de belgeleri takdim edildi.
Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, makamında kabul ettiği öğretmen ve öğrencileri başarılarından dolayı kutladı. Erdem, Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık yarınlara ulaşmasında büyük bir kilometre taşı olan bu tür başarıların devamının gelmesi gerektiğini, ilçe açısından eğitim kalitesinin daha iyi yerlere taşınabilmesi için tüm imkanları seferber ettiklerini kaydetti.
Faruk Erdem, daha önce de söz verdikleri gibi dereceye giren öğrenci ve öğretmenleri ödüllendirdiklerini, Nisan ayında yapılacak 2. TEOG sınavında dereceye girecek olan 15 öğrenci ve 3 öğretmeni de Ege gezisi ile ödüllendireceklerini açıkladı.