Timsah Balıkesirspor'u konuk ediyor

Timsah Balıkesirspor'u konuk ediyor

Ligin ilk yarısında deplasmanda rakibini 5-0 yenen, Ligin en çok gol atan takımı unvanını elinde bulunduran yeşil beyazlılar, rakiplerini bir kez daha yenerek, dördüncülük iddiasını devam ettirmek istiyor.

KAPALI KALE ARKASI CEZALI

Bursaspor, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun vermiş olduğu ceza nedeniyle, kapalı kale arkası tribüne taraftar alınmayacak. Bu arada, bu tribün önünde yer alan özürlüler de ceza nedeniyle maçı izleyemeyecekler.

HAKEM ALİ PALABIYIK

Atatürk Stadı’nda Cuma akşamı saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ile Serkan Olguncan yapacak. Maçın dördüncü hakemi Erdem İren. İlave hakemler ise Murat Türker ve Özer Özden.

ÜSTÜNLÜK BURSASPOR’DA

Bursaspor, bugüne kadar Balıkesirspor ile üçü Lig, üçü ise özel olmak üzere 6 kez karşı karşıya geldi. Yeşil beyazlılar, bu maçlarda 5 galibiyet 1 yenilgi alırken, rakibine 13 gol atıp, kalesinde sadece 3 gol gördü. Bursaspor Süper Lig’de Balıkesirspor’a 1975-76 sezonunda 1-0 yenilmişti.

VOLKAN CEZALI, BAKAMBU BELİRSİZ

Bursaspor’da kırmızı kart cezalısı olan Volkan Şen ile sakatlığı nedeniyle bu hafta takımdan ayrı çalışan Fransız oyuncu Bakambu’nun oynayıp oynayamayacağı maç saati yapılacak kontrolle netlik kazanacak.