Tolga Karel'in eşi Güney Musayeva estetik yaptırdı / Güney Musayeva'nın yeni hali

Tolga Karel'in eşi Güney Musayeva estetik yaptırdı / Güney Musayeva'nın yeni hali
Tolga Karel ile sürpriz bir şekilde evlenerek magazin basının merak ettiği isimler arasında yerini alan Azeri mankern Günay Musayeva şimdi de Eşi Tolga Karel ile aldığı  boşanma kararı ile adından söz ettiriyor. Önceki akşam işadamı Vedat Mavuzer'le Ulus Sunset'ten çıkarken görüntülenen Günay Musayeva'nın esetikli yeni hali herkesi şok etti.

Yeni diziye yeni yüz

Yemek yiyen ikili mekan çıkışında flaşların patlamasıyla neye uğradıkları şaşırırken, Günay Musayeva'yı görenler ise gözlerine inanamadı. Musayeva, yüzüne bir takım rötuşlar yaptırdığını söylerken yanındaki beyefendinin kim olduğu sorusuna "Vedat Bey'le iş yemeğine gedik. Yeni yüz, yeni iş" dedi.



Güney Musayeva estetik oldu

Eşi Tolga Karel'le boşanma kararını aldığı konuşan manken, boşanma soruları yanıtsız bıraktı.

Güney Musayeva kimdir?

2010 Best Model Azerbaycan birincisi ve Bulgaristan’da 2010 yılında düzenlenen Best Model of the World yarışmasında ikinci oldu. Bir sinema filminde ve birçok reklam filminde oynadı. Ezel dizisinde oynadı.

Günay Musayeva, 29 ağustos 2011 tarihinde oyuncu Tolga Karel ile yıldırım nikahı ile İzmit’te evlendi. Cihangir Can (d.18 nisan 2012) adında bir oğlu vardır.



Eşi Tolga Karel, Günay Musayeva ve oğlu Cihangir'e yeni yıl hediyesi olarak dünyanın uydusu aydan 4 dönümü 159 TL'den 8 dönüm arsa aldı. Amerikalı avukat Dennis Hope'nin kendi adına tescil ettirdiği arsalardan alan Tolga Karel, 8 dönüm arsaya, 318 TL para ödedi.

Günay Musayeva, 19 Nisan 2013 tarihinde “Tiyatro Yok ki” tiyatro gurubunun Aşk-ı Mecnun isimli tiyatro oyununda erkek tiplemesiyle rol aldı.

Günay Musayeva, Nisan 2013 tarihinde başlayıp Show TV’de yayınlanan “Ben Burdan Atlarım” yarışmacıları arasındadır.

Günay Musayeva'nın yeni hali!