Trabzonspor ateş püskürdü!

Trabzonspor ateş püskürdü!

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Bordo-Mavililer'de Halis Özkahya'ya büyük tepki var. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yöneticiler Abdi Serdar Üstünsalih ve Ali Uzunay'ın yanı sıra kulüp CEO'su Burak Gürdal yaptıkları açıklamalarda Özkahya ve TFF'ye sert eleştiriler yöneltti.

'Bu lig böyle bitmez'

Hacıosmanoğlu, A Haber'e verdiği demeçte, "Bu sezon 4. yıldızı takmak istedikleri takımın bir yıldızı geri alınacak. Ben artık Trabzonspor sevdalılarına dur demeyeceğim. Onlar serbesttir. Türk futbolu böyle devam ederse ve önlem alınmazsa zaten bu sezon bu lig bitmez. Futbolu yönetenler bunu iyi bilsin. Bunu Trabzonspor Başkanı olarak söylüyorum" dedi. Abdi Serdar Üstünsalih de, "Bu hakemlerin kendilerine çekidüzen vermeleri gerekiyor. Bizim hakemlerden ricamız şu, herkese adil davranıp, herkesin hakkını teslim etmelerini istiyoruz. Bize karşı bir tavır gösteriyorlar, bu tavrın nereye gittiği açıkça belli. Yok hükmünde sayılmamız zorumuza gidiyor" ifadelerini kullandı.

'Olayların sebebi hakem'

Bir diğer yönetici Ali Uzunay ise, "Hakem çok iyi niyetli değildi. Futbolcularımız, hakemin aşağılayıcı kelimeler ve mimikler kullandığını ifade ettiler. Hakemin tahrikleri olduğunu öğrendik. Saha olaylarının sebebi de hakemdir. Fenerbahçe'ye çalınan penaltıyı da görüyorsunuz. Biz burada nasıl bir iyi niyet arayalım? Bunlar hep tesadüf mü oluyor? Demek ki hakemlerde bu sezon bir sıkıtı var. Biz de üzerimize düşen gerekli hamleleri yapacağız" diye konuştu.

'Puanlar el değiştiriyor'

Trabzonspor CEO'su Burak Gürdal'ın sözleri ise daha sert oldu. Gürdal, "Bir yanda hakem hataları nedeniyle birilerinin puanları el değiştiriyor, diğer tarafta oyuncular birbirine giriyor. Kulüp yöneticileri ve futbolcular güven sorunu nedeniyle futbolu bırakma noktasına geliyor. Rakip takımlarla eşit mücadele ettiğimiz Avrupa maçlarında geçen sezon ve bu sezon gösterdiğimiz başarı ortadadır. Artık kimse sahada alnının teri ile mücadele eden futbolcu ve teknik heyet ile kendi işlerini ve ailelerini bir kenara bırakarak, yöneticisi olduklarını kulüpleri yukarılara taşımak isteyen kişileri hedef almasın. Herkes kendi bahçesinin önünü temizlesin ve Türk futbolu bu cezayı daha fazla çekmesin" dedi.