Trabzonspor’a Çift Forvet

Trabzonspor’a Çift Forvet

Transfer döneminin en hareketli takımı olan Trabzonspor, transfer döneminin kapanmasına saatler kala çift forvetin işini bitirmek üzere. Bordo-mavililer Fransa Ligue 1 ekiplerinden Guingamp formasını giyen Mustapha Yatabare ve Spartak Maskova forması giyen Majeed Waris’i renklerine bağlamaya hazırlanıyor.
Malouda ve Alexandru Bourceanu’yu göndererek yabancı kontenjanında yer açan Trabzonspor’un, bir stoper oyuncu daha renklerine katabileceği belirtiliyor.
Kadrosuna kattığı yeni isimlerle transfer mevsiminin en hareketli takımı olan Trabzonspor, golsüz beraberlikle sonuçlanan Kayseri Erciyesspor maçının ardından yeniden atağa kalktı. Transfer döneminin bitmesine saatler kala Karadeniz ekibi, iki forvet oyuncusunu birden kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Guingamp formasını giyen Mustapha Yatabare ve Spartak Maskova forması giyen Majeed Waris’i renklerine bağlamaya hazırlanan Karadeniz ekibi, iki oyuncuyla yaptığı görüşmelerin resmiyet kazanması halinde oyunculara imza attıracak. Malouda ve Alexandru Bourceanu’yu göndermesiyle birlikte kontenjan anlamında bir sıkıntısı bulunmayan Trabzonspor’un, bir stoper oyuncusu daha alabileceği belirtiliyor.