Tuğba Özay'ın tangası göründü/Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’

Tuğba Özay'ın tangası göründü/Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’a katılan Tuğba Özay kocasının aldığını söylediği transparan tulumuyla herkesi gölgede bıraktı. Transparan tulumundan görünen tangasıyla görüntülen Tuğba Özay uzun süre gündemi meşgul edeceğe benziyor.

13-18 Ekim 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek İlkbahar/Yaz 2015 sezonuna geri sayım partisi önceki akşam Hilton İstanbul Bomonti içerisindeki tarihi Bira Fabrikası’nda yapıldı.

Mercede-Benz Fahion'a sayılı günler kala düzenlenen ön partiye moda severler akın ederken, geceye transparan model siyah kısa kesim bir kıyafetle katılan Tuğba Özay damgası vurdu.



Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un 13-18 Ekim 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek İlkbahar/Yaz 2015 sezonuna geri sayım partisi önceki akşam Hilton İstanbul Bomonti içerisindeki tarihi Bira Fabrikası’nda yapıldı.

Tuğba Özay arkasını dönünce...

Mercedes-Benz Türk ve IMG Doğuş’un ev sahipliğinde gerçekleşen “kick-off” parti ile başladı. Geceye katılan Modacı tutkunları kıyafetleriyle olay oldular. Geceye transparan model siyah kısa kesim bir kıyafetle katılan Tuğba Özay damga vurdu.




Tuğba Özay'ın Olay Yaratan Kıyafeti Kocası Almış

İtalyan eşi Ludovic Fattizzo ile boşanma eşiğinde olan Tuğba Özay, giydiği cürektar kıyafetiyle tüm modacıları geride bıraktı. Tüm vücut hatları, göğüsleri ve tangası ortaya çıkan Tuğba Özay, Jonu Fui tasarımı elbiseyi eşi Fattizzo'nun aldığını söyledi.  

Fashion Week patisinde saatlerce dans eden ve elbisesiyle modacılara gövde gösterisi yapan Tuğba Özay'a gecede manken Mert Tuğberk Bora ve Duygu Şenyürek eşlik etti.

Tuğba Özay eşi ile ilgili sorunlarını anlattı

Eşiyle sorunları olduğunu ama bunun sadece iki ayrı ülkede yaşam olmasından kaynaklandığını söyleyen Tuğba Özay, İtalya'da yaşayan eşi için, 'Bizim aramızda sorun yok. Çözüm belli, ayrılmak değil ama. Ben onu seviyorum. O kedi buraya gelecek.'