Tuğçe Kazaz "Senin IŞİD'den farkın ne?"

Tuğçe Kazaz "Senin IŞİD'den farkın ne?"
Tuğçe Kazaz geçtiğimiz günlerde namazla ilgili söylediği sözler gündemde koululmasına neden olup çoğu insan tarafından eleştirilmişti.

Kazaz 
Esra Elönü'nün Araf'ta Sorular programına katılıp gündeme ilişkin soruları cevapladı.

Ünlü manken namazla ilgili yorumları Twitter'dan tepkilere neden olunca yeni bir çıkış gösterdi.

Twitter hesabının hacklenmek istediğini söyleyen Tuğçe Kazaz, yine Pensilvanya'ya yüklendi.

Twitter'dan eleştirilere cevap

Kendini eleştirenlere zehir zemberek açıklamalarda bulunan Tuğçe Kazaz,"Twitterımı ele geçirmek isteyenler görmüşlerdir ki verilen numarayı ben kullanmıyorum. Boşuna aramanıza gerek yok. Söylediklerim kime neden dokundu da zorbaca hesabımı hackliyorsunuz. Senin ISID den farkın ne?

Tam da programda söylediğim gibi haçlı zihniyetinin güdülen kalıntıları. Artık sıkılmadınız mı insan zihinlerinin putlaştırdığı Atatürk'ü kendi çıkarlarınıza alet etmeye. Yaşasaydı önce sizi yok ederdi herhalde.

"Pensilvanya ile birleşen liakler"

Cahiliye döneminde gelen peygamberimiz (S.A.V) putları kaldırdı ama 21. Yüzyılda modernize ettiğiniz putlarınızdan sıkılmadınız mı? Sizi gidi Amerika'nın güdümün de olan pensilvanya ile birleşen Antidemokratik laikler.

"Türkiye'nin paçasından tutup aşağı çekmekten vezgeçin"

Bana Dünya'nın dört bir ya ondan Linç kampanyası başlatan anti demokratik laikler mahalle baskısının timsalleri gibisiniz. Türkiye gelişmekteyken paçasından tutup aşağı çekmekten vazgeçin. Var olmadığınız kimlik ezikliklerinizi birde laiklik adı Altında ortaya çıkarıp insanları kandırmaya çalışmıyor musunuz.

"Benim sözüm sürüngenlere"

Ama herseye rağmen bu linç kampanyasının karşısında gerçek iman sahiplerinin desteğine saygılarımı sunuyorum. Benim hedef aldığım laiklik değil, herkesten daha çok laikliği savunurum benim sözüm laikliği çıkar ilişkileri için kullanıp yerlerde süründüren sürüngenlere, zaten onlarda kendini muhattap Alıp cevap veriyorlar. Ayrıca Namazın gizli kılınması gerektiğini savunanlara soruyorum bu kadar gizli olsa niçin camide cemaat ile kılınır." dedi.