Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Ekonomi

Türkiye Bisiklet Federasyonu'ndan 400 bin TL destek

Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF), merkez üssü Kahramanmaraş ve çevre illerde depremden etkilenen depremzedeler için 400 bin TL nakdi yardım desteği vereceğini açıkladı.

Yayınlanma:

Merkez üssü Kahramanmaraş ve çevre illerde depremden etkilenen depremzedeler için Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF), 400 bin TL ile destek olacağını açıkladı. Federasyonun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilimizi etkileyen yıkıcı depremden etkilenen vatandaşlarımız ve ağır kış şartları koşullarında kurtarma faaliyetlerini yürüten tek yürek olmuş ekiplerin acil ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Türkiye Bisiklet Federasyonu olarak 400 bin TL nakdi yardım desteği veriyoruz. Gün birlik olma ve yaraları sarmak için dayanışma günüdür. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Tour of Antalya için üretilen 500 mont ve giyim malzemesi de gönderildi

Türkiye Bisiklet Federasyonu ayrıca depremzedeler için nakdi para yardımının yanında 500 mont gönderdiğini duyurdu. Konuyla ilgili yapılan paylaşımda, “Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin ardından soğuk hava şartları göz önüne alınarak Tour of Antalya için üretilen 500 mont ve giyim malzemesi deprem bölgesine gönderilmiştir” denildi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler