Türkiye Minikler Tekvando Şampiyonasi

Türkiye Minikler Tekvando Şampiyonasi

Adanalı tekvandocular , 7-10 Eylül 2014 tarihin’de Konya’da gerçekleştirilecek olan" Minikler Tekvando Türkiye Şampiyonası’na hareket etti.
Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Tekvando Antrenörü Genç Osman Aşan, kulüpler arasında yapılan tarama ve il spor merkezlerinde kendini gösteren yetenekli tekvandocularla Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandıkları sporcularla Konya’ya gideceklerini söyledi.
Türkiye Şampiyonasına tamamıyla hazır olduklarını, belirten Aşan, ”İlimiz tekvando branşında onlarca milli sporcu yetiştirmiş Türkiye’de ilk akla gelen birkaç ilden birisidir. İlk defa ulusal arenaya çıkacak olan minik tekvandocularımız da ağabey ve ablaları gibi ilerde milli takımlarımızda ülkemizi temsil edecek ve bizleri gururlandıracaklardır. Minik tekvandocularımıza çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum" dedi.
Aşan, bu başarılarda büyük payı olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür’ü Fazlı Bayram Hadi’ye Konya’da kazanacakları madalyaları armağan edeceklerini sözlerine ekledi.