Türkiye Ve Dünya Şampiyonasi Seçmeleri Yalova’da Başladı

Türkiye Ve Dünya Şampiyonasi Seçmeleri Yalova’da Başladı

Yalova’nın ev sahipliğini yaptığı 2014 Türkiye Vücut Geliştirme-Fitness Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası milli takım seçmeleri 90. Yıl Spor Salonu’nda başladı.
5 Eylül Cuma günü başlayan şampiyona 7 Eylülde son bulacak. Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından organize edilen müsabakalarda 48 sıklette Türkiye çapından 300 sporcu mücadele ederken 50 hakem görev yapıyor. Sıkletlerinde ilk 3’e giren sporcular 2014 yılı Ekim ayında Meksika’da ve Kanada’nın Montreal şehri ile Kasım ayında Brezilya’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek.
Yalova 90. Yıl Spor Salonu’nda yapılan 2014 Türkiye Vücut Geliştirme - Fitness Şampiyonası ve Dünya Şampiyonası milli takım seçmelerinin açılışına Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanı Niyazi Kurt, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Yalova Belediye Başkanvekili Halit Güleç, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel, Yalova Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ve çok sayıda davetli katıldı.
Dopingle sonuna kadar mücadele edeceklerini belirten Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanı Niyazi Kurt, ”Türkiye Şampiyonası’nda ilk 3’e girenleri Dünya Şampiyonalarına götüreceğiz. Doping konusunda hassas davranıyoruz. Disiplin talimatlarımızı ve kurullarımızı son derece katı hale getirdik” dedi.