Türkiye’nin muhalefet sorunu var!

Türkiye’nin muhalefet sorunu var!

AK Parti’nin kurulduğu günden bugüne milli irade adına dik duruşundan asla taviz vermediğini belirten Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “7 Haziran sonrasında milli irade adına tereddütlerin olmadığı demokratik sürecin güçlü anayasayı yapacak bir meclis oluşması için de gayret ediyoruz. Yoğun çalışmalarını titiz bir şekilde devam ettiren güçlü altyapısı olan Bursa teşkilatı, 7 Haziran seçimlerinde de başarılı sonuçlarına imza atacaktır. Tüm Bursalıları kucaklayan bir anlayışımız var” dedi.

7 Haziran Genel Seçim’lerinin kapalı kapılar arkasında tuzak kuramayacağı sürece vesile olmasını dileyen Bakan Müezzinoğlu, “Seçim çalışmalarının en önemli ayaklarından bir tanesi mitinglerdir. Miting dinamikleri ne kadar güçlüyse, gelecek vizyonumuz güçlü olacaktır. Bursa’nın ilçesinden merkezine kadar her yaş grubundan vatandaşımızı mitinge davet ediyoruz” diye konuştu.

Bursa mitinginin 7 Haziran seçimlerine sayılı gün kala motivasyonu arttıracağını bildiren Bakan Mehmet Müezzinoğlu, nokta mitinginin Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mesajlarını güçlü bir şekilde Bursalılara iletmesine vesile olacağını dile getirdi.

 Toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Mehmet Müezzinoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’de demokrasiyi hazmedemeyen milli iradeyi hazmedemeyen milletle yürüyemeyen bir muhalefet kültürü ne yazıkki 60 yıldır var. 2002 ak partinin kuruluş dönemliren bakıldığında genel başkanımıza muhtar bile olamazsın denen irade  milletten yana irade değildi. Seçim zamanı vaatlerde bulunuyorlar. Seçim zamanı millete yem atacaklar, millet de o oltaya yakalanacak. Milleti kuş beyinli kim zannediyorsa kendisi kuş beyinlidir. Bu ülkenin bir muhalefet sorunu var. Türkiye çok farklı noktaları yakaladı hedeflere koşuyor. Vatandaşımız da sandıklarda gereğini yapıyor.”