TUT ELİMİ EDİRNE DERNEĞİ, ÇOCUKLARIN ELİNİ BIRAKMIYOR

TUT ELİMİ EDİRNE DERNEĞİ, ÇOCUKLARIN ELİNİ BIRAKMIYOR

2014-2015 eğitim-öğretim yılı 1. döneminin sona ermesi ile birlikte Edirne Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı kurum ve çocuk evlerinde kalan koruma ve bakım altındaki başarılı çocuklar, Tut Elimi Edirne Derneği’nin organize ettiği ‘Mall Of İstanbul Gezisiyle’ ödüllendirildi.
Tut Elimi Edirne Derneği’nin organizasyonu ile İstanbul’a giden çocuklar, Türkiye’nin en büyük yerli alışveriş merkezi Mall of İstanbul da sanatın, tarihin, teknolojinin ve eğlencenin bir arada bulunduğu alanları gezerek, interaktif teknoloji ile İstanbul’un tarihi ve turistik mekanlarını sanal ortamda izlemenin dışında ebru ve hat atölyeleri, gölge oyunu ve kukla atölyeleri, bilim ve teknoloji atölyelerini ziyaret etti.
Edirne Valisi Dursun Ali Şahin’in eşi Melahat Şahin, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük’ün eşi Şule Yörük, Dış İşleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Murat Ahmet Yörük’ün eşi Ayşegül Yörük, Yasemin Meral ve Gülşen Korkmaz’dan oluşan Tut Elimi Edirne Derneği’nin kurucu üyeleri de organize ettikleri etkinlikte çocukları yalnız bırakmadı.
Gezinin sonunda Aile ve Sosyal Politikalar Edirne İl Müdürü Bilgin Özbaş, çocukların sosyal, moral ve kültürel ihtiyaçlarının yanı sıra eğitimleri konusunda da emeğini esirgemeyen, çocukların elini bırakmayan Edirne Valisi Dursun Ali Şahin olmak üzere, Tut Elimi Edirne Derneği üyelerine ve AVM yetkililerine teşekkür ederek, Mall of İstanbul Alış Veriş Merkezi Yöneticisi Burcu Poşul’a günün anısına teşekkür belgesi verdi.