TUZLUCA EŞ BAŞKANI MEHMET GÜLTEKİN, ÇOCUKLARA KİTAP DAĞITTI

TUZLUCA EŞ BAŞKANI MEHMET GÜLTEKİN, ÇOCUKLARA KİTAP DAĞITTI

Iğdır’nın Tuzluca Tuzluca Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Gültekin ve beraberindekilerle birlikte hafta sonu yoksul mahallelerde çocuklara kitap dağıttı.
Eş Başkan Mehmet Gültekin ve Belediye Meclis üyeleri Halis Gümüştekin, Yusuf Çekim, Kamil Aldemir ve parti yöneticileri tarafından hafta sonu sömestr tatillerini daha iyi değerlendirmeleri amacıyla öğrencilere Tolga Karaboğa’nın ‘’Kevok’’ adlı kitabı dağıttıldı. Altyapı çalışmalarından sonra kültürel ve sanatsal hizmet konusunda da çalışma başlatan Eş Başkan Mehmet Gültekin, yoksul mahallelerde öğrencilerle buluşarak kitap dağıttı. Yapılan kitap yardımının devam edeceğini belirten Gültekin, “Bocuklar bizlerin geleceğidir. Daha önce bu tür bir kültürel hizmetle tanışmayan çocuklar yapılan kitap dağıtımından dolayı oldukça mutlu oldular” dedi.
Çocukların, en kıymetli varlıklar ve geleceğe açılan pencere olduğunu belirten Gültekin, "Çocuklarımızın sağlıklı ortamlarda yetişmesi, gelecek nesillerin sigortasıdır. Bu nedenle çocuklarımıza çağdaş yaşam koşullarında her türlü imkanı sağlamak hepimizin görevidir. Biliyoruz ki geleceğimizi oluşturacak çocuklarımız için en önemli şey eğitimdir. Bu nedenle çocuklarımıza daha iyi eğitim şartları oluşturmak için çalışıyoruz. Çocuklarımız için kültür merkezleri, oyun alanları yapıyoruz. Kkültür-sanat etkinlikleri düzenliyoruz. Bugün ilçemizde yaşayan yaklaşık 250 çocuğumuza sömestr tatilini daha iyi değerlendirmeleri amacıyla kitap dağıttık.. Yavrularımız için ne yapsak azdır ” diye konuştu