Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Bursa

Uludağ’da kar kalınlığı yarım metreyi buldu

 Kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı yarım metreye ulaşırken, kar yağışının kent merkezine de bu akşamdan itibaren yağması beklendiği açıklandı.

Yayınlanma:
Uludağ’da kar kalınlığı yarım metreyi buldu

Uludağ’da kar yağışı etkisini göstermeye devam ediyor. Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, zirvede kar kalınlığının 50 santimetreye ulaştığı açıklandı. Kar yağışının aralıklarla devam etmesi beklenirken, önümüzdeki haftadan itibaren hizmete girecek olan otellerin ve kayak pistlerindeki çalışanların da yüzü güldü. Otelciler ve yetkililer önümüzdeki haftadan itibaren zirvenin yoğunluk yaşayacağını açıkladı.
Hava sıcaklığının artık gündüzleri de sıfırın altında ölçüldüğü Uludağ’ın zirvesindeki kar yağışının bu akşamdan itibaren kent merkezinde de etkili olması bekleniyor. Kent merkezinde beklenen en yüksek sıcaklık 4 derece olurken, en düşük sıcaklık ise eksi 9 derece olarak açıklandı.
Uludağ’ın zirvesinde ise hava sıcaklığı en yüksek eksi 4 dereceyken, en düşük ise eksi 15 derece olması bekleniyor.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler