Ümraniye Belediyesi, Yarıyıl Tatilinde Çocuklari Unutmadı

Ümraniye Belediyesi, Yarıyıl Tatilinde Çocuklari Unutmadı

Ümraniye Belediyesi, yarıyıl tatiline girecek olan öğrencilere muhteşem bir karne hediyesi hazırladı. Bu kapsamda 4. kez gerçekleştirilen “Yarıyıl Özel” programı, Ümraniye Belediyesi’ne bağlı dört farklı kültür merkezinde ücretsiz olarak, yarıyıl tatili boyunca öğrencilerle buluşacak.
Ümraniye Belediyesi, 2014-2015 yarıyıl tatili başlangıcıyla birlikte, ilçedeki okullarda okuyan öğrenciler için özel bir program hazırladı. 26 Ocak tarihinde başlayıp 6 Şubat’a kadar sürecek olan “Yarıyıl Özel” programı, yarıyıl tatili boyunca 4 farklı kültür merkezinde gerçekleştirilecek. Yapılması planlanan etkinlikler Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi, Cemil Meriç Kültür Merkezi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi ve Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olup, 4 - 12 yaş grubuna hitap etmektedir.
“Yarıyıl Özel” programı yarıyıl tatiline giren öğrencilerin eğitici öğretici ve eğlenceli programlarla tatil günlerini en güzel şekilde değerlendirmelerini sağlayacak. Etkinlikler kapsamında “Çanakkale Geçilmez” çizgi filminin yanı sıra; 3D olarak yayınlanacak olan "Fındık İşi", "Madagaskar Penguenleri", "Oz Efsanesi" isimli animasyon çocuk filmleri; ayrıca eğlendirici olmasının yanında eğitici ve öğretici de olan birbirinden güzel çocuk tiyatroları yer alacak.
"BİR YANDAN EĞLENİRKEN, BİR YANDAN DA BİLGİLENECEKLER"
“Yarıyıl Özel” programı kapsamında düzenlenen etkinliklerin öğrenciler için hazırlanmış güzel bir karne hediyesi olduğunu ifade eden Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, “Yarıyıl tatiline giren çocuklarımız, öğretici ve eğlendirici programlarla tatil günlerini değerlendirecek ve eğitim öğretime kaldıkları yerden devam edecekler. Belediyemize ait dört Kültür ve Eğitim Merkezi’nde iki hafta süresince, hafta içi olacak şekilde hazırladığımız programda sahne gösterileri, çizgi animasyonları ile yavrularımız yorgunluğunu atacak, bir yandan eğlenirken bir yandan da bilgilenecekler. Tüm yavrularımızın istifadesine sunduğumuz, tamamen ücretsiz olan “Yarıyıl Özel” programına tüm öğrencilerimiz davetlidir” dedi.