Ünal Aysal’dan Sneijder kararı!

Ünal Aysal’dan Sneijder kararı!

Geçtiğimiz sezon müthiş bir performans gösteren ve Dünya Kupası’nda da bu çıkışını sürdüren Hollandalı yıldıza, Aysal’dan özel prim geliyor.
Habertürk’ün haberine göre; Şampiyonluk ve 4. yıldızın çok önemli olduğu sezonda Sneijder’den üst düzey performans bekleyen Aysal’ın, süper yıldıza attığı goller ve yapacağı asistler karşılığında 500 bin euro ile 1 milyon euro arasında ek ücret verileceği öğrenildi.
Yeni sezon öncesi başta kaleci Fernando Muslera olmak üzere Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi futbolcularına önemli zamlar yapan Ünal Başkan, bu hareketiyle Sneijder’i de unutmadığını göstermiş olacak.

HEDEF: MAKSİMUM PERFORMANS

Başkan Ünal Aysal tarafından daha sonra belirlenecek olan bonuslara göre yıldız oyuncusu, atacağı goller ve yapacağı asistler için toplamda 500 bin euro ile 1 milyon euro arasında değişen bir primi daha kazanma şansını yakalayacak. Böylece Sneijder, yeni sezon öncesi ekstra bir motivasyon yakalayacak.

Geçtiğimiz sezon Dünya Kupası’nda Hollanda Milli takımı’nda yer almak için performansını üst seviyeye çektiği iddia edilen ve yeni sezonda “Acaba düşüş yaşar mı?” endişesi taşınan yıldız oyuncus için uygulanacak bu bonus sistemi, bir anlamda da Galatasaray’ın elini rahatlatacak.
Sneijder’in yıllık 1 milyon euroyu bulan bu ek gelir için ekstra motivasyonla oynaması beklenecek.
Senelik ortalama 5 milyon euroyu bulan geliriyle Galatasaray’ın en fazla kazanan oyuncusu unvanını elinde bulunduran Sneijder’in bu formülle yıllık 3,2 milyon euroluk garanti ücreti sabit tutlacak.
Böylece bir anlamda takım için dengeler de bozulmamış olacak. Ancak performansına göre ayrıca ödüllendirilecek olan Sneijder, yıllık ücretini toplamda 6 milyon euroya kadar da çıkartabilecek.