Ünlü Mankenlerin Taşıdığı Tasarımlar Büyüledi

Ünlü Mankenlerin Taşıdığı Tasarımlar Büyüledi

Denizli İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen 3. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Defilede Pascal Nouma sempatik hareketleriyle dikkat çekerken, ünlü manken Irmak Atuk ayağının takılması sonucu zor anlar yaşadı.
Denizli İhracatçılar Birliğinin (DENİB), Ekonomi Bakanlığı desteğiyle düzenlediği ‘Dönüşüm’ temalı 3. Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’nın finali, Denizli Anemon Otel’de yapıldı. Finale Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili Süleyman Kocasert ve çok sayıda davetli katıldı.
Defilede tasarımcıların koleksiyonlarını Irmak Atuk, Sema Şimşek, Özge Ulusoy, eski futbolcu Pascal Nouma taşıdı. Pascal Nouma defilede sergilediği sempatik hareketlerle dikkat çekti.
Irmak Atuk ise defile sırasında küçük bir kaza atlattı. Ayağının burkulması sonucu düşme tehlikesi atlatan mankene defileye katılanlar alkışlarla destek verdi.
Tasarım yarışmasının finalinde konuşan Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili Süleyman Kocasert, 3 yıl önce bu işe heyecanla başladıklarını belirterek, "İlk yaptığımız biraz zor oldu. Daha sonraları için ise davetiye bulmak için herkes sıraya girmeye başladı. Gelecek sene daha büyük salonda daha görkemlisini yapacağız. Bu kent her şeyin en güzeline layık’’ dedi.
Denizli Valisi Abdülkadir Demir de yapılan yarışmanın diğer sektörlere örnek olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Defilenin ardından jüri üyeleri puanlarını vererek sonuçları açıkladı. Değerlendirme sonucu tasarımlarıyla Merve Gümüş birinci, Nurten Yüksel ikinci, Yasemen Şen ise üçüncü oldu. Yarışmada Sezer Aksoy’un tasarımı özel ödüle layık görüldü.