Ünlü milyarder Bodrum'da

Ünlü milyarder Bodrum'da

Dünyanın beşinci zengini Hintli milyarder Lakshmi Mittal eşi, çocukları ve yakınlarıyla ultra lüks yatı ’Amevi’ ile Bodrum’un cennet koylarına tatile geldi. Mittal Ailesi, bol bol su sporları yapıp tatilin tadını çıkardı.



Geçen 7 Ağustos’ta Yunanistan’ın Mikonos Adası’ndan Bodrum’a gelerek eşi Usha Mittal ve çocukları Shahid Kapoor ve Aditya Mittal ile 3 günlük tatil yapan Hintli milyarder Lakshmi Mittal’in kalbi Bodrum’da kaldı.



28 milyar dolarlık servetiyle dünyanın sayılı zenginleri arasında olan Mittal, yine soluğu Bodrum’da aldı. Dün öğlen saatlerinde Göltürkbükü açıklarına demirleyen Mittal’in 200 milyon dolar değerindeki 80 metre uzunluk, 15 metre genişliğindeki Marshall Adaları bayraklı ’Amevi’ isimli lüks yatında bu defa İstanbul’da yapılan düğünle oğlu Aditya Mittal ile hayatını birleştiren gelinleri Magha Mittal de vardı.



Mittal Ailesi, koyda süret teknesi ve jet ski’ye binip su kayağı yaptı. Daha sonra, Mittal Ailesi beş yıldızlı bir otelin beach clubına geçip denize girdi, sahilinde yürüyüş yaptı.



Akşam saatlerinde yata dönen Mittal Ailesi’nin 3 gün daha Bodrum’da tatilen devam edecekleri öğrenildi.