Ünlü müzisyen evlendikten saatler sonra hayatını kaybetti

Ünlü müzisyen evlendikten saatler sonra hayatını kaybetti

37 yaşındaki müzisyen Jake Flint’in uykusunda hayatını kaybettiğini, menajeri Clif Doyal açıkladı. Doyal tarafından yapılan açıklamada; Flint'in ölüm nedeninin bilinmediği belirtilirken, şu ifadelere yer verildi:

“Jake Flint, Oklahoma ve Texas Red Dirt müzik türünün gerçek bir elçisiydi. O sadece üretken bir söz yazarı, şarkıcı ve talep gören bir canlı performans sanatçısı değil; aynı zamanda bölgedeki diğer yeteneklerin yorulmak bilmeyen bir destekçisiydi ve ihtiyacı olan herkese yardım etmek için her zaman yardım etmeye hazırdı. Bulaşıcı gülümsemesi ve yatıştırıcı mizah anlayışıyla birçok kişi tarafından sevildi ve bunun, müziğiyle birlikte onun kalıcı mirası olacağına inanıyoruz.” 

Ünlü müzisyenin eşi Brenda Flint, Facebook’ta düğün günlerinden bir video klibi paylaşarak, “Anlamıyorum” yazdı.

Brenda Flint, başka bir gönderisinde de “Düğün fotoğraflarına bakmalıyız ama bunun yerine kocamı gömmek için kıyafet seçmem gerekiyor. İnsanların bu kadar acıyı hissetmeleri amaçlanmamıştır. Kalbim gitti ve onun geri gelmesine gerçekten ihtiyacım var. Daha fazlasını kaldıramam. Ona burada ihtiyacım var” ifadelerini kullandı. 

Flint'in eski menajeri Brenda Cline ise Facebook'ta yaptığı paylaşımda; Flint'i 'oğlu gibi sevdiğini" belirterek, "Kariyerim boyunca birlikte çalıştığım en komik, en komik, en çalışkan, kendini adamış sanatçı" dedi.