UŞAK BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

UŞAK BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETİYOR

Uşak Belediyesi, araç filosuna iki yeni aracı daha ekleyerek güçlendirdi.
Yeni alınan kaza kurtarma aracı ve kar tuzlama aracı bundan sonra kente hizmet verecek. “İlimize en iyi hizmet için ihtiyacını hissettiğimiz araçları bünyemizde kattık” ifadesini kullanan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, araçların hizmet alanlarında çok katkı sağlayacağını belirtti.
Uşak Belediyesi tuzlama ve kaza kurtarma araçlarını alarak kente daha iyi hizmet etme adına bir adım daha attı. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan hedeflerinin Uşak’ta hizmet kalitesini daha da arttırmak olduğunu dile getirdi.
Belediyecilik anlamında araç ve gereçlerin önemine dikkat çeken Cahan,”İlimizde hizmetlerin daha kaliteli yürümesinde bütün ekipmanlarımızın günün ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte olması gerekmektedir. Bütün birimlerimiz bu bağlamda son teknik ekipmanlar ile çalışmalarını yürütmektedirler. Biz eksikliklerimizi ve gereksinimleri zamanında değerlendirerek çözüm buluyoruz. Yeni aldığımız araçlar da bu kapsamda alınmıştır” dedi. Araçların hizmet vermeye başladığını aktaran Cahan, kısa süre içinde başarılı bir performans sergilendiğini vurguladı.
Cahan, İtfaiye Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü’nün yeni araçları ile daha da başarılı olacağının altını da çizerken, “itfaiye ekiplerimiz bütün olumsuzluklara karşı başarılı müdahaleleri ile dikkat çekmektedir. Son gelen kaza kurtarma aracı da bu başarıyı daha da arttıracaktır. Her ne kadar istemesek de yaşanan kazalara daha profesyonel bir araç ile müdahale edeceğiz. Bunun yanında geçtiğimiz ay ilimizde yoğun kar yağışlarında bütün ekiplerimiz başarı ile mücadele etmişti. Yeni aracımız aşırı kar yağışları ile mücadelede başarımızın artmasına ve Uşak halkının rahatça yolları kullanmasına sağlayacaktır” diye konuştu.
Uşak’ta hizmet kalitesinin artması adına hassasiyet ile değerlendirmeleri yaptıklarını kaydeden Başkan Cahan, bunun gereklerini ise yerine getirdiklerini söyledi. Belediyenin her anlamı ile başarı ile çalışmalarını yürüteceğine dikkat çeken Cahan şunları ekledi: “İlimizde marka olma hedefinde ilerlerken, kentimizin ihtiyaçlarını da gözetiyoruz. Bunun için belediyemiz bünyesinde bulunan araçlarımızı da hassasiyet ile değerlendiriyoruz. Son aldığımız araçlar ihtiyaçları gidermek ile birlikte kentin yaşam kalitesine de etki edecektir”