Üsküdar Belediyesi Ailesi Piknikte Buluştu

Üsküdar Belediyesi Ailesi Piknikte Buluştu

Üsküdar Belediyesi personeli aileleriyle birlikte, haftanın stresini atmak, çalışma motivasyonunu artırmak amacıyla piknikte bir araya geldi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen "Amacımız özellikle ailelerinizle birlikte büyük “Üsküdar Belediyesi Ailesi”ni hayata kazındırmak" dedi.
Üsküdar Belediyesi yöneticileri ve çalışanları aileleriyle birlikte, haftanın stresini atmak, çalışma motivasyonunu artırmak amacıyla Kaymak Donduran Mesire alanında bir araya geldi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından organize edilen piknikte personel hep birlikte kahvaltı yaptı. Türk Halk Müziği sanatçısı Necdet Kaya’nın da mini konseri verdiği piknikte, birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Kahvaltının ardından personeline seslenen Üsküdar Belediye Başkanı Nedim Türkmen, "Bizler yeni görevimize başladığımız ilk günlerden itibaren personelimizle toplantı yaptık. Onlarla bir ekip ruhu kardeşlik anlayışını geliştirmek istedik. Gerçekten de bu 4 aylık zaman diliminde ekip ruhunu başarmaya çalışıyoruz” dedi.
Çalıştığı personellerle bir arada bulunmaktan mutlu olduğunu dile getiren Başkan Türkmen, “Burada maksat bir kahvaltı soframızı birlikte paylaşmaktan ziyade amacımız özellikle ailelerinizle birlikte büyük bir “Üsküdar Belediyesi Ailesi”ni hayata kazındırmak. Bunu başardığımıza inanıyorum" diye konuştu.