‘Uyuşturucunun kölesi olma hayatının efendisi ol’

‘Uyuşturucunun kölesi olma hayatının efendisi ol’

Her cumartesi Mamak Kültür Merkezi’nde sahne alan Kent Tiyatrosu, bugüne kadar binlerce kişiyi Türk tiyatrosunun birbirinden güzel eserleriyle buluşturdu. Kent Tiyatrosu uyuşturucuya karşı hazırladığı ve ‘Uyuşturucunun kölesi olma hayatının efendisi ol’ temasıyla işlediği 'Çiçekler Solmasın' adlı Oyun bir erkek bir kadın iki genç üzerinden uyuşturucu bağımlılığını işliyor. Gerçek hayattan kesitler içeren oyun, uyuşturucunun bireyler ve aileler üzerindeki yıkımı gözler önüne seriyor. 

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Geçtiğimiz yılda sahnelenen Çiçekler Solmasın adlı oyunumuzu tüm ailelere çocuklarıyla beraber izlemesini tavsiye ediyoruz. Hem gençler hem de ebeveynler bu sinsi düşmana karşı son derece dikkatli ve bilinçli olmak zorunda. Gençlerimiz bazen bir heves bazen de bir merakla geri dönülmez, telafisi çok zor hatalara düşebiliyor. İşte bu oyun hem aileleri hem de gençleri aynı zamanda uyuşturucuya karşı bilinçlendiriyor" dedi.  
Kent Tiyatrosu, gelen talepler doğrultusunda oyunu Mamak’ta bulunan okullarda da sahneleyecek. Özgün bir eser olan 'Çiçekler Solmasın' oyunu, aynı zamanda oyunun yönetmeni olan Mamak Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Bölüm Başkanı Kenan Olpak tarafından kaleme alındı.