Vahşi cinayete ağırlaştırılmış müebbet!

Vahşi cinayete ağırlaştırılmış müebbet!

Geçen yıl aralık ayında merkez Sarıçam ilçesinde katı atık tesisinde  kesik kol ve bacak bulunması olayıyla ilgili başlatılan soruşturma tamamlandı.  Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısı, şüpheli Fatih Karaman (37) hakkında  "Canavarca hisle veya eziyet çektirerek kasten öldürme" suçundan iddianame  hazırladı. Adana 6. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilen iddianame yapılan  incelemenin ardından kabul edildi. Toplam 10 sayfadan oluşan iddianamede vahşice işlenen cinayetin nasıl  ortaya çıkartıldığı ve katil zanlısı Fatih Karaman'ın savunmalarına yer verildi. İddianamede Fatih Karaman'ın Songül Erçil'i nasıl öldürdüğünü  anlattığı ifadesine de yer verildi. İfadesinde, bazı söylemleri üzerine tartıştığını öne sürdüğü kadını  öldürüp cesedini nasıl parçaladığını detaylı olarak aktaran Karaman, ceset  parçalarını çöp konteynerlerine attığını söyledi.

 Çöp arabasının gelip ceset parçalarının bulunduğu çöp konteynerlerini  sorunsuz bir şekilde araca boşalttığını kaydeden Karaman, ifadesini şöyle  tamamladı: "Çöp arabasının ayrılması üzerine rahatladım.Olayı anlattığım S.O.  bunları patronum A.Ö'ye anlatacağını söyledi. Ben de 'Anlatma abi bundan bir şey  çıkmaz’ dedim. Patronuma benim yanımda anlattı, patronum da bana 'Ortalıkta kan  yok leke yok, sen rüya gördün galiba' dedi. Rüya görmediğimi gerçek olduğunu  söyledim. Daha sonra patronum zarar görmemek için beni işten kovdu. Uşak'ta  üniversitede çalışan ağabeyimin yanına gittim. Ona da olanları anlattım, o da  inanmak istemedi. Ağabeyim 'o zaman git polise teslim ol' dedi.  Daha sonra  Adana'ya gelip teslim oldum. Olayın faili meçhul kalmasını kesinlikle istemedim,  eğer istemiş olsaydım olayı S.O,  A.Ö. ve ağabeyime kesinlikle anlatmazdım.  Kullanmış olduğum alkolden ve ilaçlardan dolayı kendimi kaybettim,  bayanın da  beni tahrik etmesinden dolayı olay oldu. Kendime geldiğimde çok pişman oldum." Ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılması istenen   Karaman'ın önümüzdeki ay hakim karşısına çıkacağı öğrenildi.

KESİK KOL VE BACAKLARI BERTARAF TESİSİNDE BULUNDU   

 Adana'nın merkez Sarıçam ilçesindeki katı atık bertaraf tesisinde 2016  yılı aralık ayında bulunan kesik kol ve bacağın iki çocuk annesi 27 yaşındaki  Songül Erçil'e ait olduğu belirlenmişti. Cinayeti işlediği belirlenen Fatih  Karaman gözaltına alınıp tutuklanmış, zanlının kadını öldürdükten sonra cesedini  5 parçaya ayırıp çöpe attığı belirlenmişti.