Vali İle Başkana Saf Enerji Sembolü Hediye Edildi

Vali İle Başkana Saf Enerji Sembolü Hediye Edildi

Siirt’te, Norveç’in Ankara Büyükelçisi Janis Björn Kanavin’in onuruna düzenlenen etkinlikte İl Valisi Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanı Tuncer Bakırhan’a saf enerji sembolü hediye edildi
Norveçli Statkraft firması tarafından Şirvan’ın Zivzik köyünde yapılan Çetin HES barajında incelemelerde bulunmak üzere Siirt’e gelen Norveç’in Ankara Büyükelçisi Janis Björn Kanavin’in onuruna bir otelde etkinlik düzenlendi. Etkinliğe İl Valisi Mustafa Tutulmaz ve Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan da katıldı. Burada konuşan Bakırhan, HES santrallerinden haz duyan bir parti veya da kişi olmadıklarını belirterek, “Nihayetinde ilimizde bir baraj yapılıyor, muhtemelen yapacağı katkılar kadar, o çevrede götürecekleri de o kadar var. Yeniden bazı şeylerin tekrar etmenin anlamı yoktur. Norveç’in Ankara Büyükelçisi Janis Björn Kanavin böyle bir vesile ile bile olsa ilimizi ziyaret etmesinden dolayı memnuniyet duyuyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Statkraft Genel Müdürlüğü tarafından Vali Tutulmaz ve Belediye Başkanı Bakırhan’a saf enerji sembolü hediye edildi.