Vali Küçük basın temsilcileriyle bir araya geldi

Vali Küçük basın temsilcileriyle bir araya geldi

Sektörün öncüleri eğitimden ulaşıma birçok konunun ele alındığı toplantıda buluştu.

Bursa medyasının ahlaklı, düzeyli ve halkın nabzını tutma konusunda oldukça başarılı olduğunu vurgulayan Vali İzzettin Küçük, görsel ve işitsel medya temsilcileri ile dönem dönem bir araya gelmeye devam edeceklerini belirtti.

Bursa’nın 2016 yılında yaşanan hain kalkışmanın ardından en çabuk toparlanan illerin başında geldiğini belirten Vali İzzettin Küçük;”Gelişmiş ülkelerin en önemli üstünlükleri organize olma yetenekleridir. Biz buna ortak akıl diyoruz. Ortak akıl bir organizasyon işidir. Ortak aklın ortaya çıkması için bir konuşma samimi olmalıdır ve hakikatı ortaya koyarak yapılmalıdır. Ben Basın Mensuplarımızla bir araya gelip onlarla Bursamız ile alakalı sohbet etmeyi de ortak akıl üretme olarak görüyorum.“dedi.

Bursa’da eğitim, sağlık, bağımlılıkla mücadele, ithalat, ihracat ve tarım gibi konuların yanı sıra kent içi ulaşımdan asayişe kadar birçok konunun konuşulduğu toplantı sektör temsilcileri ile gerçekleştirilen soru cevap bölümü ile devam etti.

Bursa’da yayın yapan yerel radyo, dergi ve internet haber sitelerinin temsilcilerini buluşturan toplantı çekilen aile fotoğrafı ile son buldu.