Vali Türker, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Ziyarete Giden Türk Ve Rus Öğrencileri Ağırladı

Vali Türker, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Ziyarete Giden Türk Ve Rus Öğrencileri Ağırladı

Antalya Valisi Muammer Türker, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyarete giden Türk ve Rus öğrencileri ağırladı.
Antalya Valisi Muammer Türker, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Türkiye’yi ziyareti sırasında iki ülke onuruna Cumhurbaşkanlığında verilen yemekte Türk ve Rus halk ezgilerini birlikte seslendiren Hanım Ömer Çağıran Ortaokulu ve Özel Moskova Milletlerarası Okulu öğrencileri ile öğretmenlerini makamında ağırladı.
İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay’ın eşlik ettiği öğrencilerin ve öğretmenlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Türker; “Cumhurbaşkanlığında Antalya’yı çok güzel temsil ettiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum“ dedi.
Vali Türker, öğrencilerin gösterisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyaretten kısa bir süre önce isteği üzerine hazırlandığını belirterek; “Son dakikada olmasına rağmen hem okul idarecilerimiz, hem öğretmenlerimiz, hem de çocuklarımız büyük bir başarı gösterdiler. Türkiye açısından güzel bir görsellik oldu. Hem de Antalya’mızı yücelttiniz. Hepinizi tebrik ediyorum” diye konuştu.
Cumhurbaşkanlığında seslendirdikleri ezgileri makamda da seslendiren öğrencileri beğeni ile dinleyen Vali Türker, öğrenciler ve öğretmenlere hediyeler vererek birlikte fotoğraf çektirdi.